ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ WINSURFING

Οι επισκευές πανιών Windsurfing είναι πραγματικά αυτό που λέμε η ειδικότητα μας, γνωρίζουμε την αξία που έχει ένας τοπικός sailmaker στη Λούτσα, διαθέσιμος όταν τα εν λόγω ατυχήματα συμβαίνουν.

 

Στόχος μας είναι να ολοκληρώνουμε κάθε τυχόν επισκευές των πανιών σας το συντομότερο δυνατό γιατί καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να τα πάρετε πίσω και να τα βάλετε απευθείας στο νερό.

Έχουμε την δυνατότητα να επισκευάζουμε κάθε είδους πανιού windsurfing, από πανιά wave έως πανιά slalom-formula και αυτό γιατί έχουμε κάνει την ιδανική επιλογή long arm ραπτομηχανής, εξειδικευμένης για sailmaking. Για εμάς καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή.

Χρησιμοποιώντας τα υλικά σωστά είναι μόνο το ήμισυ της ικανότητας του sailmaker, το άλλο μισό συνίσταται στην ίδια την δεξιότητα του. Συναισθανόμαστε πάντα την αισθητική του πανιού και προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη συνολική εμφάνιση του, όπου είναι δυνατόν. Μπορούμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε ποσοστό της ζημίας. Η μόνη φορά που θα αρνηθούμε να επιδιορθώσουμε το πανί σας είναι εάν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά συνήθως από την υπεριώδη ακτινοβολία. Θα προτιμούσαμε να σας συμβουλεύσουμε να κρατήσετε τα χρήματά σας από να μας τα δώσετε για μια επιδιόρθωση όταν αυτή θα είναι άσκοπη. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως η επιλογή είναι και πάλι δική σας!

Από την άλλη όσον αφορά τις ιστιοσανίδες σας ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος σας, κάνει πολύ καλή δουλειά και με τα τελευταία δείγματα σκαφών μπορεί να περηφανεύεται ότι το αποτέλεσμα έρχεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική του κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πολυμήχανο δάσκαλο και φίλο Οδυσσέα για την πολύτιμη βοήθεια και εμπειρία που μας έδωσε και να ενημερώσω τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια ότι τελικά βρήκε το δρόμο προς την πολυπόθητη Ιθάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PHOTO GALLERY ΜΑΣ!


Καλέστε μας για μια προσφορά για την επισκευή σας στο τηλ.: 6944 251681
Ή στείλτε μας email μια φωτογραφία της ζημίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.